1.לוקחים תערובת הבית מוסיפים לתערובת כף מלח ומעט פלפל שחור,לשים את העיסה בקערה ולהכין קציצות עגולות, מטגנים את הקציצות על הזהבה/השחמה ומוציאים.
2.לוקחים סיר ומחממים שמן בגובה פני הסיר.
3.מגרדים בצל גדול לסיר,כותשים חצי ראש שום טרי לסיר ומטגנים עד השחמה.
4.מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות.
5.תבלינים:
מורידים את הלהבה ללהבה חלשה עד ביינונית ומתחילים לתבל-
כף מלח
כפית פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
2 כפות קימל-קרויה
כף כמון
כף סוכר.
6.מוסיפים כוס וחצי מים רותחים לפתוח את התבלינים בערבוב.
7.להוסיף את הקציצות לרוטב.
לבשל על אש נמוכה 7-10 דק’ והסיר מוכן.
בתיאבון ושבת שלום.
כמובן במהלך הבישול לטעום ולתקן לפי הטעם