מתכון לדג סלמון ברוטב טריאקי עם קונפי תפוחי אדמה

שתף את הפוסט

מרכיבים לסלמון ברוטב טריאקי:

  • 4 פילה דג סלמון
  • 1/2 כוס רוטב טריאקי מוכן
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מרכיבים לקונפי תפוחי אדמה:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 4 שיניים שום שלמות
  • מלח גס ופלפל שחור
  • ענפי טימין או רוזמרין לפי הטעם

הוראות הכנה:

סלמון:

  1. הכנת הסלמון: מרחו את פילה הסלמון בשמן זית ותבלו במלח ופלפל.
  2. שימור: צקו רוטב טריאקי על כל פילה.
  3. אפייה: הכניסו לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס ואפו כ-15-20 דקות, עד שהסלמון מוכן.

קונפי תפוחי אדמה:

  1. חימום: הכינו סיר רחב עם שמן זית וחממו על להבה נמוכה.
  2. הוספת התפוחי אדמה והתבלינים: הוסיפו את תפוחי האדמה, השום, והתבלינים.
  3. בישול איטי: בשלו בטמפרטורה נמוכה מאוד במשך כשעתיים, עד שתפוחי האדמה רכים ומשחימים קלות.
  4. סיום: טעמו ותקנו תיבול אם צריך, הסירו את ענפי התבלין לפני ההגשה.

אפשר להגיש את הסלמון ותפוחי האדמה יחד עם ירקות אפויים או סלט ירוק טרי. בתיאבון!

פוסטים נוספים בתחום

מתכונים

מתכון לקציצות דגים – מומלץ!

1.לוקחים תערובת הבית מוסיפים לתערובת כף מלח ומעט פלפל שחור,לשים את העיסה בקערה ולהכין קציצות עגולות, מטגנים את הקציצות על הזהבה/השחמה ומוציאים. 2.לוקחים סיר ומחממים

עגלת קניות

המשלוחים הינם לזכרון יעקב, פרדס חנה, קיסריה, מושבי חוף הכרמל, עתלית, אור עקיבא.

עלות המשלוח לזכרון יעקב הינה 15 ש“ח לכל האזורי המשלוחים המפורטים האחרים עלות המשלוח הינה 20 ש“ח , אין מינימום הזמנה

שימו לב-בחירת דגים טריים וקפואים לפי י”ח מחושב לפי ק”ג, ולכן אין לייחס חשיבות לסכום!

סכום החיוב אינו סופי ומשתנה בהתאם למשקל המדוייק כפי שיופיע בחשבונית שתישלח בסיום ההזמנה.

צוות המלקטים יצור קשר טלפוני לפני תחילת ההזמנה ליידע על חוסרים ושינויים לבקשת הלקוח.

מתחייבים לסחורה הכי מובחרת!

קנייה נעימה!
שירות לקוחות: 04-8588755

דילוג לתוכן